(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu

Bluesun Hotels & Resorts

Bluesun hoteli su smješteni na najljepšim hrvatskim plažama te utjelovljuju najbolje od hrvatskog gostoprimstva - pažljivo uređene interijere, visokokvalitetnu uslugu i vrhunsku kuhinju.
Svaki Bluesunov hotel jedinstven je u pružanju doživljaja Hrvatske, bilo da se radi o velebitskom, dalmatinskom ili zagorskom pejzažu. Bluesunova gosta u svakom hotelu očekuje pouzdana i provjerena usluga i kvaliteta koja će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Bluesun hotels & resorts je hrvatski hotelski lanac kojim upravlja Sunce Koncern d.d.

Sunce Koncern d.d. je osnovan 2004. godine kao Sunce Hoteli d.o.o. u većinskom vlasništvu obitelji Andabak.

S ciljem povećanja konkurentnosti Sunce Koncern 2005. godine ujedinjuje hotele pod krovni brand Bluesun hotels & resorts i zauzima lidersku poziciju turističkog proizvoda u Hrvatskoj.

Bluesun balansira polustoljetna iskustva i turističke tradicije hotela Brela, hotela Tučepi i hotela Zlatni rat, pružajući inovativnost, novu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.

Moćnu tržišnu poziciju i velik potencijal Sunce Koncerna prepoznali su i strani ulagači tako da je u srpnju 2008. godine obitelj Andabak prodala 49,9 posto udjela u Sunce Koncernu MIG-u, Marfin Investment Group Holdings S.A., Athens, Greece, koji je najveća grčka investicijska grupa.
Bluesun hoteli godišnje ugoste preko 150.000 gostiju iz cijele Europe i svijeta. Za više informacija i rezervacije nazovite +385 1 3844 288 ili nam pišite na reservations@bluesunhotels.com
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice